Najbolji programi za optimizaciju vašeg kompjutera!

Kuzmanović IvanAplikacije, PC, Tune-upLeave a Comment

Da li vam je kompjuter užasno spor, nezgodan i generalno, loše radi? Nabavite neki od programa koji će mu pomoći da “udahne” i počne normalno da “diše”

Računari danas podižu operativni sistem znatno brže nego ranije, jer se koriste resursi iz fleas. Nažalost, upotrebom računara, vremenom, ta brzina izbledi, uspori se podizanje sistema, do te mere da možete popiti kafu, pre nego što počnete svoj rad na računaru. Ipak, neki softveri nam omogućavaju da ubrzamo sistem, uz neke nove korisne dodatke kao što su povratak obrisanih fajlova, slika i drugih dokumenata, popravljanje problematičnih windows sistemskih registra i fajlova, brisanje duplih dokumenata i slično. Neki od ovih tune up programa služe samo za to, a neki mogu da se odazovu mnogo većem pozivu i potrebi korisnika, da unapredi svoj računar na više zanimljivih načina.

Na primer, SlimWare Utilities SlimCleaner 4 je besplatan program koji je dobio najveću ocenu u efektnom čišćenju sistema, čišćenju pretraživača (browser) i u preporukama mnogih korisnika. Takođe, lolo System Mechanic 14, ali plaćena verzija, se isto dobro pokazala u realnom vremenu (real time) optimizacije sistema sa još mnogo korisnih dodataka koji značajno ubrzavaju sistem i ocenjuje rad računara.

Ova kolekcija programa ne sadrži sve sistemske popravke na tržištu, neke se plaćaju, gde dobijete dodatne mogućnosti za ubrzanje sistema, a neke su besplatne, ali zajedničko im je to, da će vaš sistem učiniti bržim. Ako imate i vi neki program za optimizaciju sistema koji je dobar i vredan pomena, pišite nam u komentarima ovde ili na fejsbuk stranici.

  1. Iolo System Mechanic 14 (http://www.iolo.com/)
  2. SlimWare Utilities SlimCleaner 4 (https://www.slimwareutilities.com/)
  3. Anvisoft Cloud System Booster  (http://www.anvisoft.com/cloud-system-booster.html)
  4. Ashampoo WinOptimizer 10 (https://www.ashampoo.com/en/usd/pla/4206/system-software/Ashampoo-WinOptimizer-10)
  5. Comodo PC Tuneup (https://pctuneup.comodo.com/)
  6. Norton Utilities (http://us.norton.com/norton-utilities/)
  7. AOL Computer Checkup (http://computercheckup.aol.com/)
  8. CleanMyPC (http://macpaw.com/cleanmypc)
  9. AVG TuneUp (http://www.tune-up.com/)
  10. Advance system care (http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.php)

 

Blog partner: https://blogfromanywhere.wordpress.com/

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *