Napravite sami svoj sajt

DynamintWeb DesignLeave a Comment

Već smo govorili o značaju posedovanja web prezentacije za Vaš biznis. Slažemo se da, kod internet poslovanja, ništa ne može više da Vam donese višestruke benefite od kreiranja sopstvenog web sajta.

 

Kada nemate sajt, to je kao da ne postojite. Novi kljenti ne mogu da Vas pronađu jer ne znaju za Vas. Vašoj konkurenciji olakšavate pozicioniranje na internetu jer Vas tamo ni nema. Čak ni Vaši postojeći klijenti ne mogu da nađu informacije koje su im potrebne o proizvodima i uslugama koje su već kupili od Vas.

 

Dakle, jedan ste od retkih koji još uvek nemaju web sajt. Počinjete da mislite o tome. Ulazite na internet i na pretraživaču kucate “izrada sajta”. Uskoro počinje da Vas boli glava od brojnih ponuđača izrade sajta. Shvatate da oni nisu stručni kako se predstavljaju. Sada Vam je već jasno – sami možete da napravite svoj sajt! I to vrlo lepo dizajniran, funkcionalan, uredan sajt, koji će prvenstveno biti veoma informativan za potrebe Vaših klijenata.

 

Čestitamo! Prošli ste pola puta do uspešnog kreiranja svog web identiteta. I nismo se šalili. Stvarno možete sami da napravite svoj sajt vrlo uspešno. A mi ćemo Vam sada opisati i kako.

 

CMS platforma je prvo slovo u azbuci izrade sajta. Jedan od tih platformi koja Vam može poslužiti je svakako WordPress. Ne možete ni da zamislite koliko je jednostavno! Samo se ulogujte na WordPress sajt i izaberite temu koja najviše odgovara Vašem stilu. Bilo da ste vlasnik prodavnice ili organizator događaja, fitnes instruktor ili muzičar, jednostavnim klikom miša izaberite temu koja Vam najviše odgovara. Napravite lako šta želite i još lakše apdejtujte kada god želite. Nema potrebe za kodiranjem i sve što dizajnirate izgleda sjajno, na bilo kom uređaju. Naravno, tu je uvek i tim za podršku, koji uvek možete kontaktirati putem četa, mejla ili telefona.

 

INOVATIVNE KARAKTERISTIKE

benz-feature

WordPress stručnjaci konstantno rade na unapređivanju te platforme tako da se danas može pohvaliti mnogim značajnim prednostima za korisnike te platforme. Samo neke od njih koje će Vam pomoći da budete i ostanete inovativni, i da idete u korak sa vremenom, su mogućnost odabira personalizovanih domena i mail adresa, kastumizacija, hosting, app centar, kao i 24/7 podrška.

 

Pridružite se uspešnom timu ljudi. Kreirajte lako svoj sajt i idite uvek u korak sa vremenom. Naravno, iako je izrada web sajta putem WordPress platforme vrlo jednostavna, sigurno ćete iamti neke nedoumice ili pitanja oko detaljnih koraka izrade sajta, što je normalno. U tom slučaju, trebali biste prepustiti posao profesionalcima, ljudima koji su uložili svoje vreme I energiju da nauče kako napraviti sajt brzo I lako. Istina je da ga možete napraviti I sami, ali je činjenica da je mnogo bolja ideja prepustiti posao stručnjacima, bar kada prvi put pravite svoj sajt. Kada jednom dobijete lep i funkcionalan sajt, na Vama je posle samo da ga održavate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *