Unclouded pomoćni servis

Kuzmanović IvanCloudLeave a Comment

Upravljanje cloud nalozima i podacima na njima na računaru nije teško, ali ako to želite da radite u pokretu, onda je već malo teže. Svaki cloud servis, naravno, ima svoju aplikaciju, ali Unclouded može da vam zameni nekolicinu. Doduše, za sada je u stanju da sinronizuje samo Dropbox i Google Drive, ali autori obećavaju skoro dodavanje ostalih servisa.

2133493-avec-platform-commerce-guys-devoile-un-cloud-2-0Jednostavno se ulogujte na svoje naloge i moći ćete u pokretu da radite šta želite. Unclouded može pronaći duplikate fajlova, pruža vam pregled fotografija, video i audio materijala. Lako možete pronaći najveće fajlove ili foldere i isto tako ih raspoređivati ili brisati. Svoj „storage” možete pretraživati po tipu fajla (JPG, MP4, PDF, DOC i drugi), po vremenu aploudovanja (zadnji sat, dan, nedelja, mesec, itd.) ali tu postoji jedna mana, a to je da ćete za sve ove naprednije opcije morati da doplatite dva dolara (za premium verziju) kako biste mogli da ih koristite. Free verzija vam u osnovi dopušta samo pregled i preuzimanje fajlova koje čuvate u oblacima i malo šta osim toga možete da uradite sa njom.

Cloud-computing-concept_nobgTreba napomenuti da integracija Google Drivea ne sadrži skladište fotografija sa Google+ pošto Google ne dozvoljava pristup aplikacijama trećeg reda, pa ako ste se ponadali da ćete imati i to u paketu, prevarili ste se. Dobra stvar je što se možete prijaviti na više Dropbox i Google Drive naloga istovremeno (ako ih imate, naravno).

 

 

 

Blog partner: https://blogfromanywhere.wordpress.com/

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *