Grafički Dizajn


Morate se razlikovati od drugih. Vašim klijentima treba dobar razlog da kupe Vaš proizvod ili uslugu baš od Vas. Način poslovanja i brend treba da budu drugačiji i da se izdvoje od konkurencije. Ljudi žele dobro osmišljene proizvode i usluge, jer oni izgledaju dobro i kupci su spremni da plate više za vrhunski dizajn.


Čime smo inspirisani?

Sigurno Vam se dešavalo da Vas saradnici ponekad ne slušaju, ali naša inspiracija kreće od Vaših reči. Ovih 4 stvari pokreću proces dizajna…


Vaša priča

Vaša priča o poslu kojim se bavite, o robi prodajete ili usluzi koju pružate, pokrenuće našu maštu.

Vaš cilj

Želite veću prodaju? Više klijenata? Više telefonskih poziva? Cilj je jasno definisan i možemo početi sa radom.

Vaši klijenti

Klijenti očekuju od Vas najbolju moguću uslugu. Zašto im to ne biste pružili?

Naše ideje

Inspirisani Vašom pričom i željama, krećemo u potragu za kreativnim rešenjima. Mešanjem iskustva, trendova i boja, stvaramo jedinstvene stvari.Kako radimo?Definisanje…


Treba uzeti u obzir oblast i svrhu Vašeg poslovanja. Pitaćemo Vas dosta pitanja kako bi nam pomogli da razumemo Vaše poslovanje i ciljeve.


Planiranje…


U obzir uzimamo sve što prethodi procesu dizajna. Veličinu i format proizvoda, vrstu materijala na kome će se primeniti dizajn, prikupljanje teksta i slika.


Skiciranje…


Skiciranje proizvoda omogućava utvrđivanje vizuelnog prikaza hijerarhije u grafičkom dizajnu. Pomaže nam da izgradimo grafičke elemente i uspostavimo sekcije za tekst.


Dizajniranje…


Koristeći našu maštu i kombinovanjem boja i našeg iskustva, stvorićemo Vam proizvode koje čine imidž jedne ozbiljne firme.Da li Vam ovo deluje zanimljivo? Šta čekate.

Poručite uslugu Grafičog Dizajna odmah.


  • Napravite imidž